ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Πρόσκληση για συμμετοχή Ανέργων & Φοιτητών σε επιδοτούμενο πρόγραμμα δωρεάν μαθημάτων για την απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης πληροφορικής ΑΣΕΠ.
 
Δηλώστε συμμετοχή στο επιδοτούμενο πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων πληροφορικής για Ανέργους (κάρτα Ανεργίας ΟΑΕΔ) & Φοιτητές. Σκοπός η απόκτηση αναγνωρισμένων πιστοποιητικών για χρήση σε προκηρύξεις εργασίας δημόσιου, ιδιωτικού τομέα και ΑΣΕΠ. Θέσεις περιορισμένες.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παρακολούθηση ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων για τις 3 διδακτικές ενότητες με χρονική διάρκεια έως 3 μήνες.

Συμμετοχή σε εξετάσεις για την απόκτηση Πιστοποιητικού Αναγνωρισμένο από ΑΣΕΠ, Ιδιωτικό Τομέα, για Μεταπτυχιακά, για Προκηρύξεις και Μετατάξεις σε Ελλάδα & εξωτερικό.

 ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ

Δικαιούχοι για συμμετοχή στο επιδοτούμενο πρόγραμμα δωρεάν μαθημάτων πληροφορικής είναι οι κάτοχοι κάρτας Ανεργίας (σε ισχύ) και οι Φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (απαιτείται επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας / πάσο).

 ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Τα μαθήματα μπορεί να διαρκέσουν, αναλόγως του επιπέδου γνώσεών σας, έως και 3 μήνες από την ημερομηνία έναρξης.

 ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ο φορέας που αναλαμβάνει την εκτέλεση των μαθημάτων είναι το ΚΔΒΜ COMPUTER STUDIES, με 15 έτη εμπειρίας στις πιστοποιήσεις πληροφορικής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνεχή καθοδήγηση από εγκεκριμένους εκπαιδευτές υψηλής κατάρτισης και τεστ προσομοίωσης εξετάσεων, σε ευέλικτα ωράρια από Δευτέρα – Παρασκευή.

 ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Στα πλαίσια του προγράμματος τα δίδακτρα για ΑΝΕΡΓΟΥΣ και ΦΟΙΤΗΤΕΣ παρέχονται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για τις 3 διδακτικές ενότητες πληροφορικής:

– Υπηρεσίες Διαδικτύου
– Επεξεργασία Κειμένου
– Υπολογιστικά Φύλλα


Για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος η συμμετοχή στις επίσημες εξετάσεις για τις  τρεις ενότητες είναι υποχρεωτική.
Δυνατότητα συνέχισης του προγράμματος και για τις υπόλοιπες 3 ενότητες, ώστε ο υποψήφιος να αποκτήσει Full Diploma.

 ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Τις εξετάσεις για την απόκτηση του πιστοποιητικού αναλαμβάνει φορέας εγκεκριμένος από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (πιστοποιητικό αποδεκτό από Α.Σ.Ε.Π. και για όλες τις προκηρύξεις).

Log in